Patronul Stelei vrea neapărat sigla, dar va avea rivali! "Când se va termina evaluarea, vom face o licitație"



 

**VIDEO** Patronul Stelei vrea neapărat sigla, dar va avea rivali!

Gigi Becali vrea să facă pace cu suporterii Stelei, pentru a-i readuce lângă echipă. Steaua vrea să recupereze sigla originală şi aşteaptă evaluarea mărcii, deţinută de Clubul Sportiv al Armatei.

"Eu vă spun doar atât, că noi de două luni şi ceva încercăm să tot avem un răspuns din partea CSA. Încă ceva ce s-a transmis greşit, palmaresul clubului Steaua aparţine în exclusivitate S.C. F.C. Steaua Bucureşti S.A. prin decizie judecătorească. Steaua aceasta este continuarea Stelei", a transmis Marius Ianuli.

"Este un proces de evaluare a siglei, da? Atunci când se va termina, se va face o licitaţie publică, toată lumea va afla care este această evaluare făcută de un evaluator autorizat şi atunci probabil lumea îşi poate da cu părerea", a răspuns George Boroi, preşedintele CSA.

Constantin Gâlcă nu are postul ameninţat. Va rămâne să aducă titlul cu numărul 26 pentru Steaua, chiar dacă distanţa faţă de urmăritoarea ASA Târgu Mureş a ajuns la numai două puncte.

"Nu s-a pus niciodată problema din punctul de vedere al lui George Becali ca antrenorul Costel Gâlcă să fie schimbat. Aici e confuzia: multă lume înţelege greşit, nu a spus niciodată Gigi că nu îl interesează fotbalul, dovadă că m-am întâlnit cu el astăzi şi mi-a spus că el nu are niciun fel de emoţii pentru că echipa e prea puternică şi va câştiga campionatul, inclusiv meciul cu Târgu Mureş, pentru că el îşi doreşte continuitate la echipa asta", a adăugat team managerul campioanei.

Steaua - Oțelul se joacă duminică, 19 aprilie, de la ora 20:30 și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑