Motivul pentru care Benzema a fost înlocuit în meciul cu Atletico. Un singur gol în 15 meciuri



 

**VIDEO** Motivul pentru care Benzema a fost înlocuit în meciul cu Atletico. Un singur gol în 15 meciuri

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 0-0. Elevii lui Carlo Ancelotti au scos un punct important în manșa tur a sferturilor UEFA Champions League, dar ”galacticii” n-au dus lipsă de ocazii.

Karim Benzema, unul dintre principalii marcatori ai celor de la Real Madrid în acest sezon, a fost inexistent pe ”Vicente Calderon” și a terminat prin a fi înlocuit în minutul 76 de Isco. Faptul că francezul nu s-a simțit în apele lui contra trupei lui Diego Simeone este susținut și de statistică.

Din păcate pentru el, începe să devină o obișnuință faptul că Benzema nu găsește drumul spre gol în partidele cu Atletico, mai ales de când ”Cholo” Simeone este la comandă. Apărarea campionilor pare a fi găsit antidotul pentru anihilarea totală a vârfului din Hexagon.

Așadar, de când Simeone este antrenor la Atletico, s-au disputat 16 derby-uri cu Real. Dintre acestea, doar într-unul Benzema a marcat, ceea ce se traduce într-o medie de 0,06 goluri pe meci.

Singurul gol pe care Karim Benzema l-a marcat în poarta lui Atleti s-a petrecut la 2 martie 2014, atunci când a deschis scorul pe ”Vicente Calderon”, într-un meci încheiat la egalitate, scor 2-2. De atunci au urmat opt partide în care Real a triumfat o dată, în finala UCL, restul fiind de partea celor de la Atletico: patru victorii și trei egaluri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑