Dacia a câştigat derby-ul Capitalei cu Zimbru. Scorul acumulat de "lupii galbeni"



Foto: publika.md
Dacia a câştigat derby-ul Capitalei cu Zimbru! "Lupii galbeni" s-au impus pe terenul rivalei cu scorul de 2-0 în penultima etapă a Diviziei Naţionale de fotbal.
Gazdele au dominat în prima repriză şi au ratat câteva ocazii uriaşe de a deschide scorul prin Ludovic şi Talles Cunha.
Repriza secundă a fost una mai tensionată. Dacia a reuşit să deschidă scorul în minutul 54 prin Alexandru Bejan.
După acest gol spiritele s-au încins. În minutul 67, jucătorul Zimbrului Alex Bruno a fost eliminat după un fault dur asupra unui adversar. Peste doar trei minute, arbitrul a restabilit egalitatea numerică după ce i-a arătat al doilea cartonaş galben fotbalistului Daciei, Evgheni Lozovoi.
Oaspeţii au stabilit scorul final în minutul 82 prin Serghei Zaghinailov, care a marcat după o greşeală ca în curtea şcolii a portarului Jozimar Vozinha.
"Eu am şutat la colţul scurt, el a încercat să ghicească. L-am păcălit şi gata!" a precizat un jucător Dacia.
"Pentru noi erau mai importante aceste trei puncte, pentru că Zimbru deja are asigurat locul trei. Au avut ocazii foarte multe, dacă marcau, atunci ne era mai greu. Zimbru nu avea ce pierde şi le-a fost mai uşor, iar asupra noastră a fost presiune. Din acest motiv a fost un meci dificil", a precizat un alt jucător.
Nou-instalatul antrenor al "galben-verzilor", Flavius Stoican, a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a Zimbrului: "Câteodată fotbalul este nedrept. În prima repriză am avut multe ocazii de a marca, însă nu am reuşit. Am luat un gol după o fază care nu anunţa pur şi simplu nimic. A fost un fault lateral. Sunt curios dacă a fost fault la acel duel între Starîş şi jucătorul advers, pentru că de acolo s-a rupt echilibrul jocului".
Contracandidata Daciei la titlu, Sheriff Tiraspol, a învins Saxan Ceadîr-Lunga cu scorul de 2-0 şi a păstrat egalitatea de puncte între cele două echipe din fruntea glasamentului, înaintea ultimei etape.
Astfel, soarta titlului s-ar putea decide pe 20 mai, atunci când cele două contracandidate se vor duela la Speia, în meci direct. Este pentru al doilea an consecutiv când titlul de campioană în Divizia Naţională se decide în ultima etapă.
Conform regulamentului, în cazul unei remize în partida de vineri, Dacia şi Sheriff vor juca "meciul de aur" pe 29 mai.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑