Condiţii meteo nefavorabile, accidentări la Campionatul Mondial de Suberbike din Malaezia



Foto: marinaisland.com
Cea de-a şasea etapă a Mondialului de Superbike s-a desfăşurat pe celebrul circuit de la Sepang, în Malaezia.
Prima cursă a fost câştigată de Tom Sykes din Marea Britanie. El a fost urmat de compatrioţii săi Jonathan Rea şi Chaz Davies. Întrecerea nu a fost lipsită de accidente.
Nick Hyden a fost cel mai bun în cea de-a doua cursă. Pilotul american s-a impus la fel în faţa lui Davide Giugliano din Italia şi Jonathan Rea din Marea Britanie.
"Vreau să spun că mă simt foarte bine. Sunt fericit pentru că am obţinut această victorie. Totul s-a întâmplat datorită echipei mele. Motocicleta a fost impecabilă și am știut că am o şansă. Am luptat mult în primele tururi pentru a deveni liderul cursei", a spus Hyden.
Ambele curse din Malaezia s-au desfăşurat în condiţii meteo nefavorabile. Circuitul a fost ud din cauza ploilor torenţiale.
Campion mondial în exerciţiu, Jonathan Rea, a rămas lider în clasamentul general și a actualei stagiuni, el fiind urmat de Chaz Davies şi Tom Sykes.
Până la finalul sezonului de superbike mai sunt programate încă şapte etape. Următoarea rundă a Campionatului Mondial de Superbike se va disputa în perioada 28-29 mai pe circuitul britanic Donington Park.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑