Balint: ”Steaua are nevoie de conducător, dacă vrea să aibă viitor! Altfel, vor fi probleme mari acolo”



 

**VIDEO** Balint: ”Steaua are nevoie de conducător, dacă vrea să aibă viitor! Altfel, vor fi probleme mari acolo”

Gabi Balint spune că la Steaua deciziile trebuie luate în cadrul clubului și nu în altă parte, aluzie la faptul că și acum Gigi Becali decide tot, chiar dacă este la închisoare.

Situația în care se află acum gruparea din Ghencea, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, nu este una optimistă pentru suflarea roș-albastră.

Unul dintre foștii mari jucători ai grupării din Ghencea, Gabi Balint, a spus, într-o intervenție ÎN DIRECT, pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că cei de la Steaua nu sunt pe drumul corect, că se riscă foarte mult acolo și că echipa va avea de suferit dacă nu se va schimba ceva în manageriatul clubului.

”Steaua se cam joacă în acest moment cu soarta. Dacă echipa nu va intra în grupele UEFA Champions League, atunci va avea mari probleme. Este inadmisibil să nu iei un atacant până acum.

Lucrurile merg prost acolo, iar cea mai mare problemă este alta. Steaua are nevoie de conducere, de oameni activi, care să ducă echipa mai departe. În acest moment, orice decizie trebuie să o iei din alte părți și nu din cadrul clubului”, a spus Balint.

Fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova a reiterat ideea că-i pare rău de situația în care se află Gigi Becali, dar că de data aceasta scopul nu scuză mijloacele.

”Îmi pare rău de el, că este acolo unde este, dar Steaua are nevoie de conducători dacă vrea să aibă viitor, altfel va avea probleme mari.”

Gabi Balint a concluzionat prin a spune că Steaua are nevoie de mai mult de un atacant.

”Steaua va trece de Stromsgodset, dar se cam joacă cu focul în această perioadă în care nu-și ia deloc măsuri pentru viitor. Echipa are nevoie de trei-patru jucători de calitate. Au vândut jucători foarte buni și au adus în loc alții mai slabi.

Nu sunt de acord nici cu cei care spun că acum a venit rândul fotbaliștilor care nu prindeau echipa la Reghecampf. Păi, dacă nu s-au impus atunci înseamnă că n-au fost mai buni decât cei care au intrat pe teren. Lucrurile sunt luate în derâdere acum și asta nu e bine”, a conchis Balint la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑