Surpriză în preliminariile Campionatului Mondial! Naţionala Rusiei a pierdut meciul restanţă cu Irlanda de Nord



016 августа 2013

 

Echipa antrenată de Fabio Capello a fost învinsă în deplasare cu 1 la 0. Tot aseară, România a remizat într-un meci amical cu Slovacia, scor 1 la 1.

Irlanda de Nord a obţinut prima victorie în campania preliminară pentru mondialul din Brazilia după ce bătut Rusia cu 1 la 0. Paterson a înscris singurul gol al partidei în minutul 43. După această înfrângere, ruşii rămân pe locul doi în grupa F, însă au cu un meci mai puţin disputat decât liderul Portugalia.
Şi România a jucat aseară la Bucureşti, cu Slovacia. Partida s-a încheiat la egalitate, 1 la 1. Pentru tricolori a marcat Stancu, iar Sestak a înscris pentru oaspeţi.

Tot ieri, Argentina a învins Italia într-un amical, scor 2 la 1. Higuain şi Banega au marcat pentru sud-americani, iar golul de onoare pentru italieni a fost reuşit de Insigne. În cel mai aşteptat amical al serii, Portugalia a remizat cu Olanda, scor 1 la 1. Strootman a marcat pentru oaspeţi, în timp ce Cristiano Ronaldo i-a salvat pe lusitani cu 3 minute înainte de final. Unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii a fost reuşit în partida Ecuador – Spania. Campioana mondială s-a impus cu 2 la 0, iar Negredo a deschis scorul cu o execuţie de generic.

În schimb, Zlatan Ibrahimovic a reuşit un hat-trick împotriva Norvegiei, într-un meci câştigat de Suedia cu 4 la 2. Într-o altă partidă, Germania a avut probleme cu Paraguay. Sud-americanii au condus în 2 rânduri, însă partida s-a încheiat la egalitate, scor 3 la 3.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑