Camerele de supraveghere îi dau dreptate lui Iancu. A lipsit fix 4 minute



016 сентября 2013

></p><p><strong>Gabi Iancu</strong> a fost exclus din lotul naționalei U21 de antrenorul Bogdan Stelea înaintea partidei din Muntenegru și a primit cea mai mare amendă din istoria Stelei: 100.000 de euro (<a href=DETALII AICI).

Tânărul mijlocaș al roș-albaștrilor a fost acuzat că a fugit din hotelul în care erau cazați jucătorii naționalei și a lipsit toată noaptea.

Varianta prezentată de staff-ul naționalei a fost însă negată atât de jucător cât și de antrenorul și manangerul Stelei. Aceștia au afirmat că fotbalistul de 19 ani a lipsit doar 4 minute din hotel, lucru confirmat de imaginile camerelor de supraveghere, prezentate de Gazeta Sporturilor. Iancu a lipsit din hotel între orele 01:19 şi 01:23 dimineaţa, în noaptea de 7 spre 8 septembrie.

Filmul în patru paşi al celor 4 minute

1) 00:19:47 - Gabi Iancu iese din hotel, îmbrăcat într-un tricou bleu
2) 00:19:59 - Florin Constantinovici apare în uşa hotelului
3) 00:20:45 - Constantinovici se întoarce şi are o discuţie cu recepţionera
4) 00:23:48 - Iancu revine în hotel
* ceasurile nu indică ora de vară, fiind cu o oră în urmă

Iancu nu era singurul jucător al naționalei treaz la ora respectivă. Pe imaginile prezentate de camerele de supraveghere apare și Ștefan Popescu, colegul lui Mutu de la Ajaccio. Tot pe camere se poate observa cum secundul Constantinovici nu mai așteaptă revenirea lui Iancu în hotel după discuția cu recepționera.

Se pare însă că imaginile prezentate de oficialiii locației din Chijana nu sunt singurele cu Iancu. Holul de la parter al hotelului este supravegheat de încă o cameră, dar înregistrările făcute de aceasta nu au fost încă prezentate.

Stafful naționalei îl suspectează pe Iancu că s-ar fi întors urgent cu taxiul după ce a fost anunțat de recepționeră că secundul Constantinovici l-a văzut părăsind hotelul. Altă cameră are unghiuri din parcare, dar aceasta nu lămureşte dacă pe Iancu îl aştepta sau nu un taxi şi dacă jucătorul apucase să plece de acolo cu o maşină.

VEZI AICI ÎNREGISTRĂRILE CAMERELOR DE SUPRAVEGHERE

100.000 de euro e amenda primită Iancu din partea lui Gigi Becali pentru evadarea de la "naţionala" U21

1.200.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Iancu

21 de meciuri a jucat Iancu pentru Steaua în toate competițiile timp în care a marcat 4 goluri

2 goluri a marcat Iancu în preliminariile UEFA Champions League pentru Steaua, ambele în partida de la Tbilisi, cu Dinamo

Sursa foto: gsp.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑