Debut de cosmar pentru Shaw: Fundasul echipei Manchester United a suferit o dubla fractura la piciorul drept - VIDEO



016 сентября 2015

Accidentare horror in Liga Campionilor. Fundasul echipei Manchester United Luke Shaw a suferit o dubla fractura la piciorul drept. Acesta a fost meciul lui de debut in competitia respectiva, iar acum fotbalistul risca sa nu mai joace in sezonul curent.

 

Fundasul echipei PSV Eindhoven Hector Moreno a incercat sa-l deposedeze pe Luke Shaw si l-a accidentat rau de tot. Jucatorul lui Manchester United a fost scos cu targa de pe teren, iar verdictul medicilor suna crunt: dubla fractura de tibie si peroneu. Shaw risca sa rateze, astfel, restul sezonului. In cel mai bun caz, fundasul englez, in varsta de 20 de ani, va reveni pe teren in aprilie. 


Louis VAN GAAL, ANTRENOR MANCHESTER UNITED:“ Este îngrozitor. În al doilea său sezon pentru club joacă fantastic şi într-un moment se întâmplă una ca asta. ” 

 
Manchester United a pierdut meciul de pe terenul formatiei olandeze PSV, scor 1 la 2. Tot in grupa B, nemtii de la Wolfsburg au batut, acasa, clubul rus TSKA Moscova cu 1 la 0. Intr-o alta grupa, Real Madrid s-a impus in fata lui Sahtior Donetsk, scor 4 la 0. Cristiano Ronaldo a reusit un hattrick, cu 2 goluri din penalty si unul din joc. Portughezul a devenit lider al topului celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor, cu 80 de goluri. Leo Messi are cu 3 goluri mai putin. Tot aseara, in grupa D, Manchester City a cedat in fata finalistei din sezonul trecut, Juventus, scor 1 la 2. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑