Mulţumiri pentru Olanda: "De asta au ajuns acolo unde sunt!" / Robben: "Puteţi trimite florile"



016 октября 2013

 

></p><p>România nu a mai avut nevoie să forţeze o victorie la scor contra Estoniei, deoarece Olanda a câştigat cu 2-0 la Istanbul. La final, Raţ şi colegii săi au susţinut că rezultatul nu i-a mirat, chiar dacă Sneijder şi Kuyt joacă la echipe de club din Turcia. În urmă cu 4 zile, Olanda scosese şi Ungaria din cărţile calificării, după 8-1 la Amsterdam.</p><p><em><strong>, a declarat Răzvan Raţ.

"Aveau o motivaţie, trebuiau să fie capi de serie. Olanda e Olanda...au astfel de mentalitate. De asta sunt acolo unde sunt, pentru că au o mentalita sănătoasă", a afirmat şi Dorin Goian.

"Eu am mai spus-o, Olanda a jucat pentru Olanda, nu pentru România, nu are nicio legătură. Însa există diferenţe de valoare între Turcia, noi şi Olanda, este foarte clar lucrul ăsta", a spus şi selecţionerul Victor Piţurcă.

Tricolorii au fost conectaţi în permanenta şi la meciul de la Istanbul, chiar dacă Victor Piţurcă anunţase că nu doreşte să ştie rezultatul până la final.

"Poate încărcătura psihică a fost foarte grea. Auzeam prin portavoce un suporter care striga rezultatul meciului din Turcia. Când era 0-0 eram disperaţi, nu ştiam ce să mai facem", a declarat Ciprian Marica.

"La pauză, trebuie să recunosc că l-am întrebat pe Lobby cât e scorul şi mi-a spus că e 1-0 pentru Olanda", a afirmat şi Dorin Goian.

De partea cealaltă, olandezii i-au felicitat pe tricolori pentru calificarea la baraj, chiar dacă aceasta ar fi fost imposibilă fără aportul lor.

"Puteţi trimite florile în Olanda. Şi România şi Turcia sunt două echipe foarte bune. Cred că acum e un entuziasm în rândul jucătorilor, urez României tot binele şi sper să ajungă la Cupa Mondială", a spus Arjen Robben.

"Felicitări echipei României, acum suntem cu toţii fericiţi. Acum aveţi oportunitatea de a juca la baraj şi vă urez tot norocul din lume", a zis antrenorul secund al Olandei, Patrick Kluivert.

Dirk Kuyt, care evoluează în Turcia, pentru Fenerbahce, crede că tricolorii au avut noroc să ajungă la baraj: "Cred că România este norocoasă! Turcia este o echipă foarte bună, s-a descurcat foarte bine în ultimele două-trei meciuri, dar nu a fost îndeajuns", a spus Dirk Kuyt.

Tragerea la sorți a meciurilor de baraj din zona europeană va avea loc luni, 21 octombrie, la Zurich. Prima manșă se va juca pe 15 noiembrie în România, iar returul patru zile mai târziu, pe 19 noiembrie.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑