Coasta de Fildeș - Congo 3-4. Bokila a fost eroul oaspeților



016 октября 2014

 

**VIDEO** Coasta de Fildeș - Congo 3-4. Bokila a fost eroul oaspeților

Jeremy Bokila a fost eroul congolezilor în victoria surprinzătoare obținută pe terenul Coastei de Fildeș, principala favorită a grupei de calificare la Cupa Africii pe Națiuni.

Fostul atacant al Petrolului a marcat o dublă pentru oaspeți în victoria obținută cu 4-3 chiar la Abidjan. Congolezii au deschis scorul în minutul 21 atunci când Kebano a scăpat cu goalkeeperul gazdelor și l-a executat. Avantajul gazdelor pe tabelă a durat doar 4 minute până când Yaya Toure a egalat.

Oaspeții nu au acuzat șocul primirii golului și până la pauză au mai punctat de două ori. Kabananga a făcut 2-1 în minutul 34 în timp ce doar 3 minute mai târziu Jeremy Bokila a finalizat cu o reluare din prima, din 6 metri, iar la pauză tabela indica un surprinzător 3-1 pentru congolezi.

Rămași în 10 oameni chiar în startul reprizei secunde când Kessie a văzut cartonașul roșu, "elefanții" au atacat în valuri și au reușit să reducă din diferență prin Kalou în minutul 69. Doar 4 minute mai târziu fostul jucător al lui Chelsea a aruncat tribunele în aer aducând egalarea cu un șut superb.

Finalul a fost unul dramatic. Ivorienii au atacat sperând să obțină toate cele 3 puncte însă cei care au dat lovitura au fost oaspeții. Bokila a realizat dubla în minutul 89, finalizând un contraatac al congolezilor.

Cu această victorie Bokila și compania au acumulat 6 puncte și după 4 meciuri din grupa D sunt la 4 lungimi în spatele liderului Camerun. Coasta de Fildeș a coborât pe 3, tot cu 6 puncte în timp ce Sierra Leone e ultima, cu un singur punct.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑