Arbitrul a ajutat România în Finlanda! Sânmărtean: "Nu a fost corner la faza primului gol"



016 октября 2014

 

**VIDEO** Arbitrul a ajutat România în Finlanda! Sânmărtean:

Naționala României s-a descătușat la Helsinki, în partida cu Finlanda (VIDEO), din etapa a treia a preliminariilor Euro 2016, după golul marcat în minutul 54 de Bogdan Stancu.

Atacantul de la Genclerbirligi a lovit perfect cu capul după un corner executat de rezerva Sânmărtean. Dar mijlocașul român a recunoscut la final că arbitrul a greșit atunci când a dictat corner la acea fază!

Intrarea lui Sânmărtean în locul lui Alex Chipciu a limpezit jocul ofensiv al tricolorilor, iar mijlocașul Stelei a oferit două pase de gol și a obținut eliminarea finlandezului Alexander Ring ('56).

La finalul partidei, Sânmărtean (34 de ani) a declarat pentru Sportnews că România nu ar fi trebuit să beneficieze de acel corner, dar consideră că această fază a venit ca o compensație după ce Ungaria ne-a egalat pe Arena Națională, dintr-o "lovitură liberă care n-a fost":

"Într-adevar, din câte mi-au spus şi mie colegii aflați mai aproape de fază, n-a fost corner. Mingea s-a dus în aut de poartă fără să fi fost atinsa de ai lor. Dar asta este legea compensației în fotbal. Și noi am pierdut două puncte cu Ungaria dintr-o lovitură liberă care n-a fost", a spus Sânmărtean, care s-a aflat la cea de-a 9-a lui selecție.

7-3 a fost raportul cornerelor în favoarea României la Helsinki. Dacă primul gol a fost urmarea unei faze fixe, a doua reușită a lui Bogdan Stancu a venit în urma unei execuții de atacant rasat, care a plasat mingea perfect în plasa laterală a porții lui Mäenpää.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑