Juniorii români, testați de FRF la Madrid. Țicleanu: "Mi-a plăcut implicarea lor"



015 октября 2014

 

**VIDEO** Juniorii români, testați de FRF la Madrid. Țicleanu:

Federaţia Română de Fotbal a organizat în Spania prima acţiune de selecţie pentru juniorii români din străinătate, vizaţi fiind jucători născuţi în 1999 şi 2000.

Trialul pentru echipele naţionale Under 15 şi Under 16 a avut loc la Madrid, la baza clubului Getafe, al cărui antrenor este Cosmin Contra.

Managerul de scouting al Federaţiei, Aurel Ţicleanu, împreună cu selecţionerul reprezentativei sub 16 ani, Adrian Boingiu, au supervizat cu atenţie jocurile-şcoală.

Tinerii fotbalişti şi-au dorit să îi impresioneze pe oficialii români, cu care speră să colaboreze în viitorul apropiat.

></p><p><em><strong>, a declarat unul dintre puști.

"Mi-a plăcut implicarea jucătorilor, seriozitatea, au tratat foarte serios acțiunea asta", a fost opinia lui Aurel Țicleanu.

Foşti coechipieri la echipa naţională, Miodrag Belodedici şi Cosmin Contra ştiu care este avantajul juniorilor români din Spania.

></strong></em></p><p><em><strong>, a punctat Belodedici.

"Eu cred că totul constă în infrastructură, în ceea ce se oferă copiilor. Aici, la Getafe, sunt trei terenuri de iarbă artificală, plus două de iarbă naturală și, în afară de asta, echipament și tot ce înseamnă material la fel ca la prima echipă", a spus Cosmin Contra.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑