Bătălie pe muchie de cuţit între Medina şi Slater la Campionatul Mondial de surfing



015 октября 2014
Foto: xgames.espn.go.com

Brazilianul Gabriel Medina şi americanul Kelly Slater se bat pentru titlul de campion în penultima etapă din circuitul mondial.

Cu o singură etapă rămasă în Campionatul Mondial de surf, liderul Gabriel Medina are cu şase mii de puncte mai mult decât al doilea clasat Kelly Slater.

Pentru a deveni campion mondial, Medina trebuie să câştige etapa care se desfăşoară în această săptămână în Portugalia. Atât Medina cât şi Slater s-au calificat în turul trei cu mari emoţii.

"Şi în Brazilia avem valuri de acest fel şi este destul de dificil. Trebuie să fii la locul potrivit, în momentul potrivit. Până la urmă am reuşit să obţin calificarea", a spus Medina.

"Este dificil în astfel de condiţii. Toţi concurenţii încearcă să obţină punctaj maxim şi asta te pune pe gânduri. M-am concentrat timp de zece minute şi am căutat valul perfect care mi-a adus calificarea" a afirmat Slater.

Dacă Gabriel Medina va câştiga etapa din Portugalia, el va deveni campion mondial pentru prima dată în carieră. În cazul în care brazilianul nu va reuşi să se impună, atunci bătălia pentru titlu se va da în ultima etapă care se va desfăşura în Hawaii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑