Pogba, cel mai bun tânăr la CM, a fost premiat: "Vreau să devin cel mai bun din lume"



015 октября 2014

Pogba, cel mai bun tânăr la CM, a fost premiat: **

La 21 de ani, Paul Pogba este deja un om de bază la Juventus, iar cluburile importante din Europa se luptă pentru transferul internaționalului francez.

După meciul cu Armenia (VIDEO ȘI DETALII AICI), în care a evoluat o repriză, Pogba a primit din partea FIFA trofeul pentru cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale din Brazilia.

La turneul final, Pogba a jucat în toate cele 5 meciuri ale Franței și a înscris un singur gol, în victoria cu Nigeria din optimile de finală, când echipa lui Deschamps s-a impus cu scorul de 2-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI).

></p><p>Mijlocașul lui Juventus s-a remarcat și în amicalul cu Portugalia, de sâmbătă, când a punctat în victoria obținută de Franța, scor 2-1 <a href=(VIDEO ȘI DETALII AICI).

"Sunt foarte mândru de premiul pe care l-am primit, a fost o onoare pentru mine să joc la Cupa Mondială. Voi face tot ce este posibil pentru a câștiga cât mai multe trofee. Am de gând să muncesc mult, pentru că scopul meu este să devin cel mai bun jucător din lume", a spus Pogba.

20 de meciuri a strâns Pogba pentru naționala Franței și a marcat 5 goluri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑