Djokovic - Federer, la al 37-lea duel, astăzi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2



 

**VIDEO** Djokovic - Federer, la al 37-lea duel, astăzi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Roger Federer şi Novak Djokovic se vor întâlni pentru a doua oară în finala Turneului Campionilor, în direct la Digi Sport 2 astăzi, de la ora 20:00. Va fi al 37-lea meci direct între cei mai jucători ai momentului. Palmaresul îi este favorabil elveţianului, cu 19 victorii. De cinci ori s-au duelat cei doi în 2014. Federer a câştigat trei partide, însă Djokovic s-a impus în cea mai importantă întâlnire, finala de la Wimbledon. Numărul doi mondial ştie cum poate reuşi o nouă victorie în faţa sârbului.

„Sigur că trebuie să fiu încrezător și să merg mai departe. Trebuie să-l provoc pe Djokovic să reușească lovitură după lovitură, iar eu sper să joc mai bine decât am făcut-o în semifinală”, a declarat elvețianul.

Federer a fost aproape de eliminare în faţa bunului său prieten, Stanislas Wawrinka. Fostul lider mondial a salvat patru mingi de meci în semifinală.

„Am simțit pericolul contra lui Stan, a fost greu pentru mine să revin, pentru că el m-a condus încă din start. Am fost într-o cursă de urmărire, ceea ce a fost dificil, dar abia aștept finala. Sper că va fi una pe măsura așteptărilor”, a mai spus Roger Federer.

Federer are şase titluri la Turneul Campionilor, acolo unde Djokovic s-a impus doar de trei ori.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑