Niculescu: ”L-am sunat pe Danciu, i-am urat baftă! Nu mă simt vinovat de plecarea lui Stoican”



 

**VIDEO** Niculescu: ”L-am sunat pe Danciu, i-am urat baftă! Nu mă simt vinovat de plecarea lui Stoican”

Claudiu Niculescu nu exclude o revenire la Dinamo din iarnă! Antrenorul care l-a eliminat pe Flavius Stoican din Cupa României, cu CS Mioveni, s-ar putea întoarce în Ștefan cel Mare la finalul turului, când a primit unda verde la negocieri din partea oficialilor argeșeni. Niculescu s-a sfătuit deja cu fostul său coleg, Ionel Dănciulescu, căruia i-a urat baftă în ultimele meciuri din 2014.

”Am vorbit cu el, i-am urat multă baftă și i-am zis că trebuie să aibă curaj, pentru că e o meserie total diferită. Dar după cum îl știu eu, se pricepe foarte bine, cunoaște jucătorii. Cred că a fost cea mai bună decizie pentru Dinamo și sper ca în meciurile din campionat, plus unul din Cupa Ligii, sper să iasă bine”, a declarat Claugol pentru Digi Sport.

Niculescu își face încălzirea pentru Dinamo în Liga a II-a, unde a mai obținut o victorie cu CS Mioveni: 2-1 cu CSM Râmnicu Vâlcea. În plus, antrenorul speră să reușească să-i califice pe argeșeni și în semifinalele Cupei României.

”Întâlnim un adversar foarte puternic și vor veni foarte motivați. Și-au dat și ei seama că rezultatele nu au fost întâmplătoare. Va fi extrem de dificil. Oricare dintre echipe ar fi fost dificile, dar de ce nu am putea să intrăm în istorie și să fim o echipă de divizia B care ar juca semifinalele Cupei României?”, se întreabă Niculescu.

Fostul atacant al lui Dinamo nu se simte vinovat de plecarea lui Stoican.

”Nu, nu mă simt vinovat. Ăsta e fotbalul. Și el și-a dorit să câștige, am câștigat eu. Nu știu care au fost problemele, de ce s-a luat această decizie, dar nu cred că de la meciul din Cupă s-a luat.

Flavius a demonstrat într-un an și ceva că este un om capabil și, cu siguranță, va avea oferte în curând”, a mai spus tehnicianul lui CS Mioveni.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑