Presa din Spania, în extaz: ”Isco e Mesia pe care-l aștepta fotbalul spaniol”



 

**VIDEO** Presa din Spania, în extaz: ”Isco e Mesia pe care-l aștepta fotbalul spaniol”

2014 ar putea fi anul lui Isco. După ce a reușit să se impună, cu câteva meciuri foarte bune, la Real Madrid, mijlocașul a bifat, sâmbătă, 15 noiembrie, primul meci ca titular în naționala Spaniei, marcând un gol la vinclu în victoria cu 3-0 în fața naționalei din Belarus.

Fotbalistul de 22 de ani i-a cucerit deja pe jurnaliștii spanioli, care s-au întrecut în laude la adresa sa. ”Bine ai venit, Isco! Fotbalistul din Malaga marchează drumul noii naționale a Spaniei. Spania de tranziție avea nevoie de un reper. Acum îl are, se numește Isco și a cucerit deja inimile fanilor, din Madrid dar și din restul țării. A fost o încântare în meciul câștigat de La Roja. Repertoriul său tehnic este infinit și face totul cu grație, cu o simplitate ieșită din comun. Poate că noua echipă nu va reuși performanțele precedentei, dar selecționata lui Del Bosque are argumente pentru optimism. Există talent și majoritatea jucătorilor sunt de la cele mai mari echipe ale Europei. Există o idee, iar interpreții, cu Isco în frunte, deja se văd”, a scris cotidianul El Pais.

Deși jucător al Realului, Isco i-a încântat și pe jurnaliștii catalani. ”Victorie clară împotriva îndoielilor. Spania nu va mai fi cea de altădată, dar din ce am văzut cu Belarus este pe drumul cel bun pentru a se regăsi. Fără atâtea combinații și, mai ales, fără teama de a șuta din afara careului, ceva ce părea interzis înainte. Noua față a selecționatei, dacă putem spune așa, este Isco, Mesia pe care îl aștepta fotbalul spaniol, naționala, pentru a-i readuce laurii succesului”, a scris și El Mundo Deportivo.

Vezi mai jos golul superb al lui Isco din meciul cu Belarus:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑