MKS Lublin - HCM Baia Mare 22-28. Campioana României, cu un pas în grupele principale



**VIDEO** MKS Lublin - HCM Baia Mare 22-28. Campioana României, cu un pas în grupele principale

HCM Baia Mare este la un pas de grupele principale ale Ligii Campionilor. Campioana României s-a impus cu 28-22 pe terenul lui MKS Lublin şi poate tranşa calificarea pe teren propriu vineri, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 de la ora 19:00, contra lui Metz.

HCM Baia Mare este aproape calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor. Campioana României a urcat pe locul secund în grupa D după victoria de pe terenul lui MKS Lublin.

Baia Mare a avut un început de partidă timid în Polonia. Makeeva a marcat primul gol al româncelor după mai bine de şase minute, însă HCM a reuşit să echilibreze treptat disputa.

Echipa antrenată de Costică Buceschi a trecut la conducere după reuşita Anastasiyei Lobach, însă la pauză a fost 10-10. Băimărencele au fost de neoprit la reluare, când s-au distanţat rapid la cinci goluri (11-16).

Cu Buceschi, do Nascimento şi Elisei în mare formă, maramureşencele au reuşit să ia în a doua jumătate a reprizei secunde un avans de şapte goluri.

Valentina Ardean Elisei a fost cea mai bună marcatoare a româncelor, cu cinci reuşite. MKS Lublin - HCM Baia Mare s-a terminat 22-28, iar campioana României poate obţine calificarea pe teren propriu, contra lui Metz, vineri de la ora 19:00.

VIDEO ÎN CURÂND

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑