Moldova - Liechtenstein: 0 - 1. "Mi-e rusine pentru aceasta infrangere!" Tricolorii, pe ultimul loc in grupa




Mi-e rusine pentru aceasta infrangere. Poti sa domini tot meciul si sa nu marchezi, nu am avut noroc. Sunt cateva din comentariie facute de antrenorul si jucatorii nationalei Moldovei dupa infrangrerea de aseara 0 la 1 cu Liechtenstein. Dupa acest esec, tricolorii au cazut pe ultimul loc in grupa.


Chiar daca au dominat meciul, discipolii lui Alexandru Curteyan au ratat ocazie dupa ocazie. Mijlocasul clubului italian Verona, Artur Ionita, s-a aflat de cele mai multe ori la finalizare. De cealalta parte, fotbalistii din Liechtenstein, majoritatea fiind amatori, care sunt de profesie ingineri, antrenori de fitness sau pietrari, au avut doar 2 ocazii bune. Totusi, ei au reusit sa inscrie, prin Burgmeier, care a transformat perfect o lovitura libera. 

 

Şut bun şi mingea intră în plasa porţii. Liechtenştein-ul preia conducerea în minutul 74, din lovitură liberă.” 

 

Selectionata Moldovei a suferit o infrangere rusinoasa, scor 0 la 1, si a cazut pe ultimul loc in grupa preliminara, cu 1 punct. 

 

Alexandru CURTEYAN, ANTRENOR SELECTIONATA MOLDOVEI: “ Si mie mi-i rusine. Se intampla asa in fotbal. Brazilia pierde cu 7 la 1, Portugalia a pierdut in fata Albaniei, asta-i fotbalul. Poti sa domini 90 de minute si sa nu marchezi nici un gol. ” 

 

Radu GANSARI, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: “ Este o infrangere care ma doare, pentru ca este echipa nationala. Am dominat tot meciul, am avut ocazii foarte mari, dar nu am marcat, norocul nu a fost de partea noastra. ”  

 

Moldova este clasata pe locul 119 in topul FIFA, iar Liechtenstein ocupa pozitia 155 mondial. Liderul grupei din preliminariile Euro 2016 este nationala Austriei, cu 10 puncte. Aceasta a invins Rusia, cu 1 la 0, pe teren propriu. Okotie a marcat golul in minutul 73. 

 

Pe locul secund in grupa se afla nationala Suediei, cu 6 puncte, care a remizat cu Muntenegru, scor 1 la 1, in deplasare. La golul lui Ibrahimovic gazdele au raspuns prin reusita lui Jovetic, din penalty. Nationala Rusiei ocupa locul 3 in grupa, cu 5 puncte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: moldova, liechtenstein, fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑