Zlatan a marcat la Podgorica, dar încă este accidentat și nu va juca în Franța.



 

Zlatan a marcat la Podgorica, dar încă este accidentat și nu va juca în Franța. **VIDEO**

Ibrahimovic va rata șansa de a se duela cu rivalii săi din Ligue 1 la nivel internațional, după ce a fost scos din lotul Suediei pentru amicalul cu Franța, din cauza unei accidentări la călcâi.

Atacantul lui PSG a marcat în meciul pe care reprezentativa nordică l-a remizat în Muntenegru, scor 1-1 (VIDEO), dar a jucat nerefăcut, iar acesta va fi odihnit săptămâna viitoare și nu va juca în amicalul de la Marseille, programat marți seară.

Golgheterul de la Paris a lipsit 7 săptămâni din cauza problemelor la călcâi, dar a marcat în chiar primul său meci ca integralist după pauza forțată. Înainte de partida internațională a Suediei, Zlatan (33 de ani) jucase doar 25 de minute pentru PSG, ca rezervă, în derby-ul cu Marseille (VIDEO). Parizienii speră acum să-l recupereze în timp util și să-l aibă pe teren în partida cu Metz, programată vinerea viitoare, în etapa a 14-a a campionatului.

În afară de Zlatan Ibrahimovic, alți trei jucători au primit acceptul staff-ului suedez de a reveni la echipele lor de club. Este vorba de portarul Johan Dahlin (Gençlerbirliği), atacantul Marcus Berg (Panathinaikos) și fundașul Mikael Lustig (Celtic). Încă nu se știe dacă selecționerul Erik Hamren va convoca alți fotbaliști în locul celor care au fost învoiți.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑