Vlad Chiricheș, la un pas să marcheze iar din "foarfecă"! Execuția îl putea propulsa la Juventus



 

**VIDEO** Vlad Chiricheș, la un pas să marcheze iar din

La aproape doi ani distanță de golul de poveste marcat în poarta celor de la Molde, în grupele UEFA Europa League din sezonul 2012/2013 (VIDEO), fundașul central Vlad Chiricheș a fost aproape de un nou gol de generic. De această dată, însă, mingea nu a intrat în poartă.

Vlad Chiricheș a vorbit despre execuția sa la finalul partidei cu Irlanda de Nord (2-0 VIDEO): "Cred eu că dacă terenul era un pic mai ud, alta ar fi fost situația. Cred că nu se uita execuțiile astea!"

În ziua în care a împlinit 25 de ani, Chiricheş a avut o evoluţie excelentă cu Irlanda de Nord - a fost de netrecut în defensivă şi speră ca prestaţiile de la naţională să îl readucă în prima echipă a lui Tottenham, pentru care a jucat doar patru meciuri în acest sezon.

Aflat pe lista lui Arsenal, fostul stelist este dorit şi de Juventus. Campionii Italiei ar vrea să-l împrumute, cu opţiune de cumpărare.

Vlad Chiricheş a mai declarat după meci: "Îmi pare foarte bine că reuşesc să fiu concentrat la naţională, să am un nivel foarte bun şi ca pot reveni la club cu un moral foarte bun.

Sper să-mi îmbunătăţesc jocul şi să primesc şanse să revin în prima echipă la Tottenham. Îmi doresc să joc, să arăt că am valoare şi asta e cel mai important".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑