Lupta incinsa pentru titlu in Campionatul Moldovei la baschet masculin. Formatia Soroca a pierdut meciul cu Donbaschet USM




Lupta incinsa pentru titlu in Campionatul Moldovei la baschet masculin. Formatia Soroca a pierdut astazi meciul cu Donbaschet USM, scor 62 la 86. Gruparea din Chisinau imparte acum primul loc cu echipa Universitatii Agrare.


Una dintre favoritele sezonului, Donbaschet, a inceput ca din tun duelul cu Soroca, echipa cotata cu sanse minime la titlu. Jucatorii Universitatii de Stat au marcat repede 10 puncte, apoi au redus din ofensiva. Soroca, echipa formata mai mult din jucatori tineri si neexperimentati, a profitat si a inceput sa se apropie de adversar pe tabela de scor. Dupa ce au inteles ca nu va fi un meci usor, baietii de la Donbaschet au intensificat din nou atacul. Totusi, uneori ratau ocazii bune, iar alteori balonul nu dorea sa intre in plasa. 

 

Campioana actuala, Donbaschet, al carei lider in meciul de astazi a fost Eugen Nartov, cu 24 de puncte, a triumfat la final, cu 86 la 62. 

 

Eugen MELNIC, CAPITAN DONBASCHET USM: „Ne-am miscat foarte bine, am jucat un baschet foarte bun, in viteza. Fiecare an il incepem foarte prost si pe parcurs jucam tot mai bine si mai bine. ” 

Serghei CRUDU, ANTRENOR SOROCA-BASCHET: “Noi suntem outsideri, iar ei – lideri. Am fost motivaţi. Jucătorii tineri au evoluat mai bine decât cei experimentaţi. Ei au dorit să joace şi jucau de le ardeau ochii. ” 

 

Succesul echipei Donbaschet USM ii permite sa ramana in fotoliul de lider al campionatului, cu 11 puncte, acumulate in 6 etape. Formatia din Chisinau imparte, insa, primul loc cu echipa Universitatii Agrare, care are la fel 11 puncte. Pana la finalul turului mai este o etapa, care se va juca saptamana viitoare. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: baschet, campionatul moldovei, Donbaschet,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑