Vladimir Kliciko si-a aparat titlul Federatiei Internationale de Box si a dedicat victoria ucrainenilor care lupta cu separatistii in estul tarii




Vladimir Kliciko si-a aparat titlul Federatiei Internationale de Box si a dedicat victoria ucrainenilor care lupta cu separatistii in estul tarii. Klicoko l-a invins pe bulgarul Kubrat Pulev, intr-o partida desfasurata la Hamburg.

 

Vladimir KLICIKO, BOXER: „Vreau să dedic această victorie, acest knockout, tuturor oamenilor care luptă pentru independenţa Ucrainei. ” 

 

Lupta dintre Vladimir Kliciko si Kubrat Pulev a inceput surprinzator, cu cateva lovituri precise ale bulgarului. Ucraineanul insa si-a revenit la timp si a fost superior in restul confruntarii. In runda a 3-a Kliciko l-a doborat pe adversar, insa acesta s-a ridicat si a continuat lupta, ceea ce nu a putut face si in runda a 5-a. Kliciko l-a trimis pe bulgar in knockout. 

 

Vladimir Kliciko si-a aparat, astfel, titlul de campion dupa versiunea IBF, in categoria supergrea. Ucraineanul este, in acelasi timp, detinator al centurilor WBO, WBA, si IBO. Kliciko a ajuns la cea de-a 63-a victorie din cariera, din care 53 au fost obtinute prin knockout. In cariera sa, el are si 3 infrangeri. Pentru Kubrat Pulev aceasta a fost prima infrangere din cele 21 de lupte disputate pana acum.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ucraina, Vladimir Klitschko, box,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑