Henrik Kristoffersen a câştigat etapa Cupei Mondiale de schi alpin



 

Câştigător surpriză în etapa Cupei Mondiale de schi alpin la proba de slalom desfăşurată în Finlanda. Tânărul Henrik Kristoffersen a câştigat runda după ce a reuşit să-l învingă chiar pe favoritul Marcel Hirscher.

Norvegianul Henrik Kristoffersen a câştigat proba masculină de slalom din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, concurs care s-a desfăşurat în condiţii de ceaţă, în staţiunea Levi din Finlanda. Schiorul, în vârstă de doar 20 de ani, a fost al doilea în prima manşă şi a înregistrat cel mai bun timp în manşa secundă. În total, Kristoffersen a fost cronometrat cu un minut 50 de secunde, 39 sutimi.

Pe poziţia secundă s-a clasat austriacul Marcel Hirscher, iar podiumul a fost completat de neamţul Felix Neureuther. După două etape, Hirscher este lider în clasamentul general. Germanul Fritz Dopfer ocupă locul doi, iar Henrik Kristoffersen a urcat pe poziţia a treia.

La concursul feminin din cadrul aceleiaşi probe, Tina Maze, din Slovenia, s-a clasat pe prima poziţie, fiind urmată de Frida Hansdotter, din Suedia, şi Kathrin Zettel, din Austria.

Următoarea etapă a Cupei Mondiale de schi alpin va avea loc în Canada, peste două săptămâni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑