Un fost jucător din Ghencea ia apărarea liderului: "Nu e vina Stelei că e campionatul slab"



016 декабря 2014

 

**VIDEO** Un fost jucător din Ghencea ia apărarea liderului:

Marian Aliuță a fost legitimat la Steaua încă din 1995, însă a jucat în prima echipă din Ghencea doar în perioada 2002-2004.

Cu toate acestea, el a rămas cu sufletul alături de formația din Ghencea, căreia îi ia apărarea după evoluția din cupele europene: "Steaua este singura echipă românească ce face treabă în Europa, dar a fost și neșansă."

Aliuță consideră că deținătoarea titlului din Liga 1 mai are nevoie de transferuri pentru a reuși pe plan internațional: "Mie îmi place Lazăr de la Dinamo, un jucător de viitor. De la Petrolul, Teixeira, care îmi place foarte mult și ar putea juca la Steaua în orice moment. De la mijloc în sus ar mai avea nevoie. Sunt jucători buni la Steaua, dar pentru Champions League ar mai avea nevoie de 3-4 jucători."

Fostul fotbalist al Stelei îl vede pe Lucian Sânmărtean drept cel mai bun din România: "Este cel mai bun jucător al campionatului. A demonstrat acest lucru, a făcut diferența în foarte multe momente importante."

Steaua este prima la finalul turului, cu 9 puncte în fața următoarei clasate. Aliuță recunoaște că roș-albaștrii nu au rival în Liga 1:

"Este un campionat slab, cu multe probleme pentru diferite echipe, dar nu e vina Stelei. În ultimii ani a dus greul fotbalului românesc.", a conchis fostul jucător din Ghencea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑