Rednic: "Gnohere are ofertă și din Turcia, iar Fai de la o echipă de top din Europa. Aducem alții"



016 декабря 2015

 

**VIDEO** Rednic:

Golgheterul la zi al lui Dinamo, Harlem Gnohere, nu are oferte doar din Golf. "Are una foarte bună și din Turcia", a anunțat antrenorul Mircea Rednic, după ce "câinii" s-au calificat cu emoții în semifinalele Cupei României, grație victoriei cu 2-1 în fața Astrei, în prelungiri.

Dinamo - Astra 2-1. Gnohere a deschis scorul pentru alb-roșii în fața giurgiuvenilor, dar are șanse mici să rămână în România și în 2016. Are oferte din lumea arabă - 600.000 de euro de la o formație din Zona Golfului - dar și din Turcia, iar Rednic spune că lui Dinamo îi va fi aproape imposibil să îl păstreze.

Dinamo s-a orientat rapid și a stabilit o țintă pentru perioada de mercato: Sofien Moussa, de la Petrolul.

Collins Fai intră în ultimele 6 luni de contract, în această iarnă, iar Mircea Rednic a spus că echipa care îl dorește pe fundașul lateral camerunez este una de top din Europa.

"Gnohere are ofertă și din Turcia. E una bună și vom vedea, vom lua o decizie zilele acestea, după meciul cu CFR. Aș dori să rămână, fiindcă se simte foarte bine, dar când oferta e bună și pentru jucător și pentru club, mai greu poți să îl ții. A venit în condițiile în care a venit, nimeni nu credea în Bizon, poate nici eu. Dar îl cunoșteam, știam ce calități are, e un atacant care nu iartă și căruia trebuie să îi duci mingi", a declarat Mircea Rednic, pentru Digi Sport, la finalul meciului Dinamo - Astra 2-1, din sferturile de finală ale Cupei României.

Întrebat despre o plecare a lui Collins Fai, tehnicianul dinamovist a început prin a-l remarca pe Laurențiu Corbu, cel care marți a jucat în flancul drept, acolo unde este, de fapt, locul camerunezului. Fai a evoluat în stânga apărării, din cauza unei indisponibilități de ultim moment a lui Steliano Filip: "Trebuie să remarc evoluția foarte bună a lui Corbu. Nu avut probleme în acea zonă, chiar dacă în prima repriză a avut un adversar cu multă experiență, pe Teixeira. E un câștig pentru noi".

Apoi, Rednic a continuat ușor reținut și a dezvăluit că Fai este dorit la o echipă de top din Europa: "Eu nu aș vrea să mă despart de jucătorii cu care am lucrat și cu care m-am simțit foarte bine. Știți cum e, e și el în ultimele 6 luni, iar echipa care vrea să-l cumpere e una de top în Europa. Eu sper să rămână, dar dacă pleacă, asta-i viața, aducem alții. De aia sunt antrenor, să schimbăm, când e de schimbat".

12 goluri are Harlem Gnohere în România, toate pentru Dinamo, în acest sezon: 8 reușite în 18 meciuri jucate în Liga 1 și 4 reușite în două meciuri în Cupa României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑