Gâlcă este mulţumit după amicalul cu Dortmund: "În afară de rezultat, a ieşit destul de bine"



 

**VIDEO** Gâlcă este mulţumit după amicalul cu Dortmund:

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi în amicalul cu Borussia Dortmund, pe care vicecampioana Germaniei l-a câştigat cu 1-0 printr-un gol înscris pe final.

"În unele momente ne-am atins obiectivul. Am avut ocazii de gol, a fost bine pentru primul meci. Am întâlnit un adversar bun, cu jucători foarte buni şi care începe campionatul peste puţin timp", a spus tehnicianul campioanei, la Digi Sport.

"A fost un meci bun pentru noi. Am luat contact cu o echipă de top şi, în afară de rezultat, a ieşit destul de bine", a adăugat Gâlcă.

Antrenorul liderului din Liga I a precizat că rezultatul partidei a contat mai puţin, important fiind jocul arătat de roş-albaştri.

"Puteam să şi câştigăm, dar nu asta era important, ci să ne urmărim ideea de joc. Păcat că am ratat. Am început anul aşa cum l-am terminat pe cel trecut, dar sper ca pe viitor să marcăm", a explicat Costel Gâlcă.

"Suntem în prima săptămână de pregătire şi e devreme să spunem la ce nivel suntem. În orice caz, mai bine decât în vară, pentru că avem deja şase luni împreună", a conchis antrenorul Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑