Pe Halep o așteaptă Serena. La Digi Sport 2 începe AZI turneul de la Dubai! Cîrstea intră pe teren seara, cu Vinci



017 февраля 2014

**Pe Halep o așteaptă Serena.** La Digi Sport 2 începe AZI turneul de la Dubai! Cîrstea intră pe teren seara, cu Vinci

Tenisul de clasă din circuitul WTA revine la Digi Sport 2!

După ce ați putut urmări ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE victoria Simonei Halep în finala de la Doha, cu Angelique Kerber (VIDEO), luni încep partidele din turul I de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), turneu de hard cu premii în valoare totală de două milioane de dolari.

Simona Halep nu are timp să savureze victoria de la Doha. Românca va juca și la turneul de la Dubai, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. În primul tur, Halep o va întâlni pe franţuzoaica Alize Cornet. Cele două şi-au împărţit victoriile în meciurile directe de până acum.

Numărul 21 mondial a câştigat în 2011, la Monterrey, dar Halep şi-a luat revanşa anul trecut, la Sofia. Pe tabloul principal de la Dubai se află şi Sorana Cîrstea. În ultimul meci al zilei transmis de Digi Sport, românca o va avea ca adversară pe italianca Roberta Vinci. Partida Soranei va începe după ora 18:00.

></p><p>Turneul de la Dubai începe pe 17 februarie și se va încheia pe 22 februarie. Turneul feminin va fi urmat de cel ATP, care va avea loc în perioada 24 februarie - 1 martie 2014. Din competiția WTA vor lipsi nume importante precum Victoria Azarenka și<strong> Maria Sharapova</strong>.</p><p>De altfel, la sfârșitul acestei săptămâni,<strong> Victoria Azarenka</strong> a căzut de pe locul 2 pe locul 4. Fostul lider mondial nu s-a mai aflat în afara topului 3 din 24 octombrie 2011! Deși a fost eliminată în optimi la Doha, chinezoaica <strong>Na Li</strong> a urcat pe locul 2, în urma Serenei Williams.</p><p><img src= a spus, glumind, jucătoarea din Statele Unite. Pentru Simona Halep, prezența Serenei la Dubai nu este o veste tocmai grozavă.

În cazul în care ambele vor ajunge în semifinale, se vor duela în meci direct pentru prezența în ultimul act! În sferturi, Simona, favorită 7, ar urma s-o întâlnească pe Petra Kvitova, din Cehia.

Cele două surori, Serena și Venus, vor juca împreună în proba de dublu. Ele vor avea un meci dificil încă din primul tur, unde le vor întâlni pe Ekaterina Makraova și Elena Vesnina, favorite doi.

Cele două cupluri nu s-au mai întâlnit până acum, iar surorile Willimas caută primul lor titlu în proba de dublu de la medalia de aur cucerită la Jocurile Olimpice din 2012.

În 2013, în turneul WTA de la Dubai s-a impus Petra Kvitova. În 2012 trofeul i-a revenit Agnieszkăi Radwanska, iar în 2011 a câștigat daneza Caroline Wozniacki. Edițiile din 2010 și 2009 i-au revenit lui Venus Williams. Serena Williams, Petra Kvitova, Sara Errani, Agnieszka Radwanska vor benefica în acest an de un tur liber.

Sloane STEPHENS (SUA) vs. Lucie SAFAROVA (CEH) - 12:00, urmat de

Carla SUAREZ NAVARRO (SPA) vs. Nadia PETROVA (RUS)

Venus WILLIAMS (SUA) vs. Elena VESNINA (RUS) - 17:00, urmat de

Sorana CÎRSTEA (ROM) vs. Roberta VINCI (ITA)

CLICK AICI pentru programul TV al posturilor Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑