Dacia Chisinau are parte de un inceput de cantonament dezastruos in Turcia



017 февраля 2015

3 amicale, 3 infrangeri si nici un gol marcat. Liderul din campionatul Moldovei, Dacia Chisinau are parte de un inceput de cantonament dezastruos in Turcia. Ieri lupii galbeni au pierdut a treia partida la rand, cedand si in fata formatiei din liga a treia a Germaniei, Saarbrucken.


Rezultatele slabe pentru Dacia din cantonamentul din Antalya continua. Cu noul tehnician, bielorusul Oleg Kubarev, lupii galbeni au pierdut al treilea amical consecutiv. Dupa infrangerile cu Rostov si Liefering, ieri liderul din Moldova a cedat cu 0 la 2 in fata formatiei din liga a treia a Germaniei, Saarbrucken. Kubarev a jucat din nou cu o echipa improvizata din mai multe rezerve. Dupa ce prima repriza s-a incheiat fara goluri, nemtii au marcat de doua ori dupa pauza. Mai intai germanii au inscris in urma unei lovituri libere directe,

 

ca apoi sa stalileasca scorul final de 2 la 0, la fel in urma unei faze fixe. Astfel, Dacia sufera al treilea esec consecutiv, iar peste 3 zile pe lupii galbeni ii astepta un nou meci de control. Pe 20 februarie Dacia se va duela cu BATE Borisov. In campionatul national Dacia Chisinau este prima in clasament, cu 5 puncte peste Milsami si 6 mai multe decat Sheriff. Cele doua insa au cate un meci mai putin disputat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: dacia chisinau, turcia, amicale,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑