Liverpool, fără Markovic în UEL. 4 etape de suspendare, după eliminarea cu Basel



017 февраля 2015

 

**Liverpool, fără Markovic** în UEL. 4 etape de suspendare, după eliminarea cu Basel

Lazar Markovic, jucătorul sârb al lui Liverpool, a primit o suspendare de 4 etape în competițiile europene, după eliminarea suferită în meciul de UEFA Champions League cu FC Basel, în urmă cu două luni.

VIDEO Liverpool - Basel 1-1. Vicecampioana Angliei din sezonul trecut a ratat calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League, în ultima partidă din grupe. I-ar fi trebuit o victorie, dar a făcut doar egal și a fost trimisă în UEFA Europa League.

Atunci, "cormoranii" au terminat meciul în inferioritate numerică. Intrat la pauză, Markovic (20 de ani - foto, în dreapta) a jucat doar un sfert de oră. A fost eliminat direct în minutul 61, după o lovitură aplicată lui Safari.

Marți, sârbul a primit și verdictul: 4 etape de suspendare în competițiile europene, ceea ce înseamnă că va rata dubla manșă dintre Liverpool și Beșiktaș, din 16-imile de finală ale UEFA Europa League, dar și următoarele două jocuri, dacă britanicii vor trece mai departe.

A primit 3 meiciuri din cauza loviturii violente și una adițională fiindcă era recidivist. Mai fusese eliminat în mai 2014, pe când juca la Benfica Lisabona, în UEL.

Dacă Liverpool nu se califică în fazele următoare, Markovic va ispăși celelalte două runde în sezonul viitor al cupelor europene.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Turul dublei manșe dintre Liverpool și Beșiktaș se joacă joi, de la ora 22:05, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑