Seară plină de suspans în Liga Europei! Se așteaptă meciuri incendiare



<iframe width="480" height="270" src="http://www.publika.md/embed_iframe.php?id=4255021" border="no" frameBorder="0" scrolling="no" style="border: 0px;"></iframe>

Manchester United va juca returul cu Liverpool din optimi, în timp ce Borussia Dortmund o va re-întâlni pe Tottenham Hotspur. 

Tottenham Hotspur va avea o misiune aproape imposibilă în partida din această seară cu Borussia Dortmund din returul optimilor de finală ale Ligii Europei.

Echipa engleză a fost învinsă sever în tur cu scorul de 0-3 și cu greu mai poate reintra în cărțile calificării, dar aproape sigur că va avea o reacție de orgoliu.

"Este adevărat că va fi un meci dificil atât pentru noi, cât și pentru ei. Trebuie să fim concentraţi în această partidă pentru a obţine ce ne dorim.E nevoie să demonstrăm că meciul tur a fost un accident pentru noi. Vom lupta pentru a câştiga acest meci. Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla", a spus antrenorul echipei Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino.

Cel mai aşteptat meci al serii se va juca pe Old Trafford, unde Manchester United va întâlni pe FC Liverpool. "Diavolii roşii" au pierdut meciul tur de pe Anfield Road cu scorul de 0-2.

Într-o altă confruntare cu echipe din aceeaşi ţară, Valencia se va duela cu Atheltic Bilbao. Gruparea bască este favorită la calificare după ce s-a impus în tur fără să primească gol, scor 1-0.

Deţinătoarea trofeului, FC Sevilla, va juca împotriva formaţiei elvețiene FC Basel, cu care a remizat fără goluri în deplasare. Bayer Leverkusen se va confrunta cu Villarreal, de care a fost învinsă în tur cu 0-2, iar Sporting Braga va găzdui pe Fenerbahce, după ce a pierdut la Istanbul cu scor minim, 0-1.

Tot în această seară, Şahtar Doneţk, o va avea ca adversară pe Anderlecht Bruxelles, de care a dispus la Lvov cu 3:1, iar Lazio Roma - pe Sparta Praga, cu care a remizat 1-1 în Cehia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑