Rapidiștii consideră partida cu Concordia, cel mai important meci al anului. ”Ne vom salva de la retrogradare”



 

**VIDEO** Rapidiștii consideră partida cu Concordia, cel mai important meci al anului. ”Ne vom salva de la retrogradare”

Jucătorii Rapidului au depășit momentele mai puțin plăcute din ultima vreme și l-au primit cu brațele deschise pe noul tehnician, Cristiano Bergodi.

Înaintea partidei de luni, contra celor de la Concordia Chiajna, atmosfera din lot este bună, după cum susține însuși antrenorul. Unul dintre cei mai importanți jucători din lot, Cristi Săpunaru, consideră că partida cu ilfovenii este cea mai importantă pentru suflarea vișinie.

”Meciul de luni este cel mai important al campionatului pentru noi. Dacă vom câștiga în fața celor de la Concordia, cred că ne vom salva. De acum, vrem să vorbim mai puțin pe la conferințe și mai mult pe teren”, a spus Săpunaru.

Altfel, fundașul dreapta al echipei de lângă Podul Grant s-a bucurat pentru victoria pe care fosta sa echipă, FC Porto, a obținut-o în manșa tur a sferturilor UEFA Champions League, contra lui Bayern Munchen, scor 3-1.

”Am vorbit cu cei din staff, singurii pe care-i mai cunosc, și i-am felicitat pentru meciul foarte bun. Știu că va fi un retur foarte greu la Munchen, dar sper ca Porto să se califice”, a mai spus Săpunaru.

Următorul meci al Rapidului este, în Giulești, cu ilfovenii de la Concordia Chiajna, luni, 20 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Meciurile pe care Rapid le mai are de disputat în acest sezon

Concordia Chiajna (a)

FC Brașov (d)

Botoșani (a)

CSMS Iași (d)

Ceahlăul (d)

CSU Craiova (a)

CFR Cluj (d)

Pandurii (a) 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑