GATA să facă SHOW! Piloţii din Formula 1 fac ultimele pregătiri pentru Marele Premiu Bahrain



 

Piloţii din Formula 1 fac ultimele pregătiri pentru Marele Premiu al statului Bahrain, prima etapă din calendarul din acest an care se desfăşoară în nocturnă. Piloţii de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au declarat că sunt pregătiţi să facă din nou spectacol.

Prima cursă în nocturnă a noului sezon de Formula 1 va avea loc duminică, pe circuitul Sakhir, din Bahrain.

În etapa precedentă, desfăşurată la Shanghai, piloţii de la Mercedes au confirmat că sunt în mare formă, iar tensiunile apărute între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg din această săptămână au potenţialul de a oferi un duel spectaculos în Bahrain.

Lewis Hamilton a infirmat însă zvonurile precum că există ceva neînţelegeri între el şi Rosberg. El a menţionat că ambii sunt pregătiţi foarte bine pentru cursa din Bahrain.

"Vom fi ca o echipă în acest weekend. Vom încerca să facem o treabă bună. Nu există nicio problemă între mine și Nico, ne-am văzut în această dimineață și totul este bine", a declarat pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. 

Circuitul Sakhir are patru linii drepte unde se ating viteze de peste 300 kilometri pe oră. Marele Premiu al statului Bahrain a avut loc pentru prima dată în 2004. Fernando Alonso a câştigat trei din cele zece curse desfăşurate pe circuitul Sakhir.

Cursa din acest an va începe duminică, la ora 18.00. Calificările vor avea loc sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑