FOTO Ronaldo, premiat de Florentino Perez după golul 300 la Real. cu reușita jubiliară a portughezului



 

**FOTO** Ronaldo, premiat de Florentino Perez după golul 300 la Real. VIDEO cu reușita jubiliară a portughezului

Cristiano Ronaldo a avut parte de o surpriză la ultimul antrenament susținut de Real Madrid înaintea partidei cu Malaga, programată sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 21:00 și transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Golgheterul portughez a fost premiat de președintele clubului madrilen. Florentino Perez i-a oferit lui Ronaldo un tricou al Realului cu numele său și numărul 300 inscripționat pe spate.

Lusitanul a marcat de curând al 300-lea său gol în tricoul formației de pe Santiago Bernabeu. Șeptarul Realului a deschis scorul în meciul câștigat de campioana Europei pe terenul lui Rayo. Ronaldo este al treilea jucător din istoria Realului care marchează 300 de goluri pentru formația "blanco".

></p><p>Portughezul a reușit această performanță în doar <strong>288</strong> de partide, având o medie de peste un gol pe meci, spre deosebire de <strong>Raul</strong> și <strong>Di Stefano</strong>, ceilalți doi fotbaliști de legendă ai Realului care și-au trecut în cont cel puțin <strong>300</strong> de goluri pentru gruparea de pe Bernabeu. <strong>Raul</strong> a marcat <strong>323</strong> de goluri în <strong>741</strong> de meciuri în timp ce<strong> Di Stefano</strong> a înscris <strong>307</strong> goluri în <strong>396</strong> de meciuri.</p><p><span style=Real – Malaga se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 2. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

VIDEO GOLUL LUI RONALDO CU RAYO


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑