Bumba: ”Golul a plutit în aer și a venit cu execuția fantastică a lui Voiculeț!”



 

**VIDEO** Bumba: ”Golul a plutit în aer și a venit cu execuția fantastică a lui Voiculeț!”

VIDEO ASA Târgu Mureș - Petrolul 1-0. Bumba a început partida de la Târgu Mureș pe banca de rezervă și a intrat în partea a doua, atunci când l-a înlocuit pe Zicu.

Chiar dacă nu a marcat, Bumba s-a bucurat pentru victoria din final și spune că plăcerea de a fi pe primul loc este inegalabilă.

”A fost un meci foarte greu, ne așteptam la lucrul acesta, știam că Petrolul vine aici să ia cele 3 puncte, dar noi am încercat să ne facem jocul nostru, să încercăm să fim agresivi, să atacăm poarta, să ne creem ocazii și să marcăm.

Golul a plutit în aer și a sosit cu execuția fantastică a lui Voiculeț. Băieții au fost montați, au fost motivați încă de la începutul meciului, nu prea ne-a interesat declarațiile domnului Sinescu, dar noi am încercat să câștigăm cele 3 puncte și să revenim pe primul loc”, a spus Bumba.

Fotbalistul celor de la ASA a spus că el și colegii au resimțit o presiune după succesul Stelei de la Brașov, dar a și atenționat că-i așteaptă un meci greu la Giurgiu, etapa viitoare.

”A fost puțină presiune, am știut că Steaua a câștigat cu 3-2, dar noi am încercat să jucăm cât mai bine și, indiferent de rezultatul Stelei, noi trebuia să câștigăm astăzi. E o plăcere să fii pe primul loc și să intri pe stadion.

Vreau să ne bucurăm de acest succes. Cu siguranță vom întâlni o echipă foarte montată la Giurgiu, dar până atunci mai avem o săptămână de recuperare și antrenamente. Astra Giurgiu are o echipă foarte bună”, a conchis Bumba.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑