Voiculeț, șut de senzație pentru victoria lui ASA: ”O să fie important doar dacă luăm titlul”



 

**VIDEO** Voiculeț, șut de senzație pentru victoria lui ASA: ”O să fie important doar dacă luăm titlul”

VIDEO ASA – Petrolul 1-0. Claudiu Voiculeț a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestui sezon în Liga 1 și mureșenii au învins Petrolul, păstrând poziția de lideri. Mijlocașul crede că doar titlul va păstra golul său ca unul dintre cele mai importante ale carierei.

În minutul 85 al disputei cu Petrolul, Voiculeț a preluat o minge în colțul din stânga al careului advers și a trimis cu dreptul direct sub transversală, în vinclul porții lui Pecanha. Imediat după partida de la Tg. Mureș de sâmbătă seara, autorul unicului gol a vorbit despre execuția sa: “Dacă o să câștigăm campionatul o să fie unul dintre cele mai importante goluri ale carierei mele. Petrolul a venit să se apere, să tragă de timp, nu pierduse niciun meci în deplasare.”

VIDEO CU GOLUL LUI VOICULEȚ

Întrebat cum de i-a reușit o astfel de execuție, mijlocașul în vârstă de 29 de ani a recunoscut că s-a gândit că poate marca: “Am jucat bine, ne-am creat ocazii, din păcate n-a intrat mingea mai repede în poartă. Când vrei să dai la poartă, vrei să marchezi.”

VIDEO DECLARAȚIILE LUI VOICULEȚ


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑