Rusii i-au zdrobit pe americani la hochei! Duelul principial nu a oferit, insa, dramatism - VIDEO




Finala splendida la Cupa Mondiala de hochei. Nationalele Canadei si Rusiei se vor duela in meciul de aur. Nord-americanii si-ar putea adauga in palmares al 25-lea titlu suprem.

 

Rusia a intalnit in semifinale formatia Statelor Unite. Duelul principial nu a oferit, insa, dramatism. Rusii, invinsi de americani in faza grupelor, au iesit pe gheata pentru a se razbuna. Starul Alexandr Ovecikin, ajuns in lotul echipei dupa ce a incheiat sezonul in NHL, a fost printre marcatori. 



Rusia a castigat clar meciul, scor 4 la 0. Toate golurile au fost inscrise in repriza a 3-a. In marea finala, Rusia va da piept cu cea mai puternica echipa a mondialului, nationala Canadei. Pana acum, hocheistii din tara frunzei de artar au castigat toate cele 9 meciuri ale turneului si au marcat un numar incredibil de 60 de goluri. In semifinale, Canada a batut gazda mondialului, Cehia, scor 2 la 0. 



Canada a fost de 24 de ori campioana a lumii pana acum, iar Rusia - de 5 ori. Finala se va juca la Praga, in aceasta seara. 


Sursa: PROTV
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑