Hagi: ”Păcat că nu marcăm. Și cu Dinamo am jucat bine, dar am pierdut”



 

**VIDEO** Hagi: ”Păcat că nu marcăm. Și cu Dinamo am jucat bine, dar am pierdut”

VIDEO Concordia - FC Viitorul 2-0. Gică Hagi, managerul tehnic al oaspeților, consideră că elevii săi au făcut un meci bun, dar că au plătit tribut pentru lipsa de inspirație de la finalizare.

La finalul partidei de la Chiajna, Hagi era destul de abătut, chiar dacă nu s-a putut baza pe doi dintre cei mai buni jucători ai săi, Daminuță și Bănel Nicoliță.

”Am început foarte bine partida, au fost 30 de minute foarte bune, am controlat prima parte, dar apoi a venit o fază din nimic și am primit gol contra cursului jocului.

Dacă cei trei din față erau mai inspirați, Bonilla, Mitriță și Tănase, poate marcam. Trebuia să fim decisivi la finalizare, dar asta ne-a costat”, a spus ”Regele”.

Hagi speră însă ca în ultimele două etape echipa sa să aibă și noroc.

”În repriza a doua, ei ne-au mai dat un gol pe contraatac și am pierdut. Asta este, dar în ultima perioadă rezultatele noastre nu au fost bune. Și cu Dinamo am jucat bine și am pierdut.

Mai avem două meciuri în care sper să jucăm mai bine, să fim incisivi, chiar norocoși, pentru că azi am practicat un fotbal bun”, a conchis Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑