Sassuolo – AC Milan 3-2. Triplă Berardi, milanezii au terminat meciul în 9 oameni!



 

**Sassuolo – AC Milan 3-2.** Triplă Berardi, milanezii au terminat meciul în 9 oameni!

AC Milan a cedat şi în meciul cu Sassuolo. Domenico Berardi a înscris un hattrick pentru gazde, iar echipa lui Inzaghi a încheiat disputa în nouă jucători.

Scăpată de grijile retrogradării, Sassuolo a început perfect meciul cu AC Milan. Domenico Berardi a deschis scorul, la o fază la care Diego Lopez a greșit inexplicabil și a scăpat mingea. Arbitrul adițional a considerat că a fost gol valabil, chiar dacă oaspeții au contestat decizia.

Atacantul de 20 de ani a reușit dubla, în minutul 31. Echipa lui Inzaghi a forțat imediat revenirea. Bonaventura a redus din diferență, iar, în repriza secundă, brazilianul Alex a restabilit egalitatea.

Calculele milanezilor au fost date peste cap de Bonaventura: a primit al doilea galben și a fost trimis la cabine. Sassuolo a profitat. Mai întâi Berardi a semnat o ratare uriașă, după care s-a revanșat și a făcut hat-trickul.

Ajuns la 14 reușite stagionale, Berardi a fost aproape de performanța de anul trecut, când a înscris patru goluri în poarta lui AC Milan. În prelungiri a primit cartonaș roșu și Suso, iar Sassuolo a obținut victoria, 3-2.

Sassuolo (4-3-3): Consigli - Fontanesi (74 Manganelli), P. Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Missiroli, Taider (61 Brighi) - Berardi, Zaza, Sansone (70 Floro Flores). Antrenor: E. Di Francesco

AC Milan (4-3-3): Diego Lopez - Abate (46 Suso), Alex, Paletta, Bonera - Poli, N. De Jong, Van Ginkel - Honda (78 El Shaarway), Destro (68 Pazzini), Bonavantura. Antrenor: F. Inzaghi

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑