Veris Chişinău, noul lider al Diviziei Naţionale



017 августа 2013

 

Veris Chişinău este noul lider al Diviziei Naţionale. Formaţia antrenată de Dănuţ Oprea a învins Academia în etapa a patra cu scor de tenis 6-0, şi a urcat pe prima treaptă a clasamentului cel puţin până mâine.

La pauză scorul a fost de 1-0, după reuşita lui Cojocari din minutul 41. După pauză, cei de la Veris s-au dezlănţuit. Antoniuc a marcat pentru 2-0 în minutul 50, iar Melincianu şi Doroş şi-au trecut în cont câte o dublă. Sheriff va aborda meciul cu Vojvodina cu moralul ridicat, după ce a învins în deplasare Olimpia cu 5-0, aceasta fiind abia a doua victorie din acest sezon în campionat. Golurile echipei din Tiraspol au fost marcate de Metoua, Luvannor, cu o dublă, Paşcenco, şi Cavalcante. Într-o altă partidă disputată astăzi, FC Costuleni a învins cu 3-0 Dinamo Auto.

Celelalte trei meciuri se vor juca duminică. Rapid se va duela de la ora 17.00 la Ghidighici, cu Dacia, FC Tiraspol va întâlni pe teren propriu Speranţa, iar derbiul Zimbru - Milsami este programat la 19:00 pe stadionul Zimbru din Capitală.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑