Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de United. “E nefericit la Real! Visează să revină pe Old Trafford!”



017 сентября 2014

 

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de United. **“E nefericit la Real! Visează să revină pe Old Trafford!”**

Tot mai multe semne indică faptul că portughezul Cristiano Ronaldo este hotărât să plece de la Real Madrid și să revină la Manchester United, echipa pe care a părăsit-o în 2009 în favoarea actualului său club.

După ce Ramon Calderon, fost președinte al formației de pe Santiago Bernabeu în perioada 2006-2009, a confirmat că lusitanul este hotărât să plece de la Real (DETALII AICI), Sky Sports anunță că această mutare se va petrece în luna ianuarie 2015. Sursa citată indentifică aceeași cauză a nemulțumirii ca și cea precizată de Calderon, respectiv politicile de transferuri și salarizare care au avut loc în această vară.

“Este nefericit la Real, așa cum a spus-o de mai multă vreme. Dar apoi s-a corectat, spunând că n-a vrut de fapt să zică acest lucru, până la urmă stârnind doar confuzie.

Adevărul este că a fost supărat anul trecut, când a plecat Mesut Ozil la Arsenal, iar acum la fel, după ce au fost vânduți Di Maria și Xabi Alonso”, a spus specialistul Sky Sports pe fotbalul spaniol, Guillem Balague.

Sursa citată precizează că eventualele detalii financiare ale unei asemenea tranzacții între Real și Manchester United nu reprezintă deloc o problemă pentru gruparea manageriată de Louis van Gaal:

“În mare măsură, viitorul său depinde de ceea ce își va dori el, deoarece Manchester poate face orice efort. Dar important este că el visează să revină la United și să-și retrăiască anii de la începutul carierei. Poate nu se va întâmpla chiar mâine asta, dar pe viitor asta își dorește”.   

 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑