Mitroglou a înscris din nou după 10 luni. Nu o mai făcuse de la barajul România - Grecia



017 сентября 2014

**VIDEO** Mitroglou a înscris din nou după 10 luni. Nu o mai făcuse de la barajul România - Grecia

Autor al ultimului gol al lui Olympiacos Pireu în victoria de marţi cu Atletico Madrid din UEFA Champions League (3-2, VIDEO AICI), atacantul Kostas Mitroglou nu mai înscrisese de zece luni, de la meciul România - Grecia (1-1), disputat pe 19 noiembrie anul trecut în returul barajului pentru Mondialul 2014.

Kostas Mitroglou a fost omul decisiv al Greciei în acel baraj, în care a marcat trei goluri. La sfârşitul lui august, atacantul a revenit la Olympiacos, sub formă de împrumut de la Fulham, unde, şi în condiţiile unei accidentări, a dezamăgit profund după transferul său în luna ianuarie, nereuşind să înscrie niciun gol. Fulham a retrogradat din Premier League. Mitroglou a jucat slab şi în recentul meci Grecia - România (0-1), disputat pe 7 septembrie în preliminariile Euro 2016.

Atacantul a contribuit marţi la victoria de prestigiu a lui Olympiacos în faţa finalistei de anul trecut a Ligii Campionilor, meci în care portarul sloven Jan Oblak a debutat la Atletico.

Internaţionalul grec a declarat după acest joc că a revenit la Olympiacos pentru a ajuta echipa, dar şi pentru a-şi relansa cariera. "Eu ştiu de ce sunt în stare, iar azi am jucat aşa cum ştiu s-o fac", a spus atacantul. Mitroglou a spus că este refăcut din punct de vedere fizic, iar un element important e faptul că există o încredere reciprocă între el şi antrenorul Michel.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑