Prepeliță: “Trebuie să ajungem în primăvară și să aducem o echipă mare la București”



017 сентября 2014

 

**VIDEO** Prepeliță: “Trebuie să ajungem în primăvară și să aducem o echipă mare la București”

Cu șase meciuri disputate şi un gol marcat în actuala ediție a cupelor europene, Andrei Prepeliță a fost unul dintre oamenii de bază ai Stelei în partidele susținute din momentul în care banca tehnică a fost preluată de Costel Gâlcă.

Mijlocașul a venit alături de tehnicianul roș-albaștrilor la conferința de presă, acesta susținând că el și colegii săi vor fi la fel de montați la meciurile din Europa League cum ar fi fost și la cele din UCL.

“Cu Aalborg este un prim meci din grupă, pe care trebuie să-l câştigăm şi să începem bine. Am urmărit echipa adversă, probabil o să-i urmărim şi mâine, iar la ora jocului sperăm să-i contracarăm şi să câştigăm partida.

Motivaţie există şi în Europa League, ca şi în Champions League. Sunt meciuri europene şi trebuie să le câştigi. Trebuie să-ţi îndeplineşti obiectivul, iar obiectivul nostru este câştigarea grupei. Am fost eliminaţi din Champions League şi ar fi bine să avem un parcurs cât mai lung în Europa League, cred că asta contează pentru fani şi pentru toată lumea, În primăvara europeană putem să întâlnim un adversar puternic, să aducem o echipă bună la Bucureşti şi cred că este foarte important acest lucru”, a spus Prepeliţă.

Mijlocaşul stelist a mai adăugat că grupa este echilibrată, dar Steaua se poate impune pe prima poziție:

“Dinamo Kiev are o echipă puternică, am jucat un meci amical în Spania cu ei, au jucători foarte buni, Rio Ave e o echipă foarte bună, iar Aalborg e o echipă organizată care joacă foarte bine. Plecăm cu şanse egale”.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑