Simeone, surprins de înfrângerea de la Pireu. "Simțim deja presiunea meciului cu Juve"



017 сентября 2014

**Simeone, surprins de înfrângerea** de la Pireu.

Finalistă a ultimei ediții din Champions League, Atletico Madrid a avut parte de un început cu stângul în noul sezon european. Elevii lui Diego Simeone au pierdut în deplasarea efectuată pe terenul celor de la Olympiacos, grecii impunându-se cu 3-2 (VIDEO&DETALII AICI).

La finalul partidei, tehnicianul a recunoscut că a fost surprins de rezultatul final, mai ales că elevii săi demonstraseră o formă bună în partidele oficiale premergătoare acestui joc, cum a fost și cazul victoriei reușite în ultima etapă pe terenul marii rivale Real Madrid, cu 2-1 (VIDEO&DETALII AICI).

"După acest rezultat, Olympiacos a luat o opțiune foarte importantă de calificare. În schimb, noi deja simțim presiunea partidei pe care o vom susține, pe teren propriu, împotriva celor de la Juventus, care la rândul său au început bine.

Cred că am evoluat satisfăcător pe faza de atac, am avut ocazii de gol în prima repriză, dar la fel de adevărat este că și adversarii ne-au presat.

Grecii au făcut-o însă mult mai precis, așa că au marcat, în timp ce noi ne-am zbătut degeaba. E doar primul meci, dar nu ne mai permitem pe viitor să irosim asemenea oportunități. Presiunea e pe noi acum", a spus Diego Simeone. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑