Au fost la un pas de un rezultat superb. Nationala de juniori a Moldovei a scapat victoria din meciul cu Turcia



017 сентября 2014

Au fost la un pas de un rezultat superb. Nationala de juniori a Moldovei a remizat in amicalul cu echipa similara a Turciei, scor 1 la 1. Micii tricolori au scapat victoria in ultimele minute ale meciului.


In perspectiva pregatirii pentru calificarile Campionatului European din 2015, nationala de juniori a primit vizita Turciei. Adversara Moldovei are 4 participari la turneul final, iar in 2004 a luat argintul, fiind invinsa in finala de Spania. Dupa o prima repriza dominata de oaspeti, in partea secunda turcii au inscris un gol frumos... in propria poarta.


Turcia s-a aruncat in atac si cu 2 minute inainte de sfarsitul timpului regulamentar, Yilmaz a egalat scorul. In prelungiri, spiritile s-au incins si arbitrul a eliminat cate un fotbalist de la fiecare echipa pentru joc dur. Amicalul s-a incheiat nedecis, scor 1 la 1, iar nationala U-19 a Moldovei se pregateste de calificarile europeanului din 2015. Elevii lui Ghenadie Pusca vor evolua intr-o grupa preliminara cu Olanda, Polonia si Andorra. Meciurile vor avea loc intre 9 si 14 octombrie, in Polonia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: nationala moldovei, turcia, meci,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑