Faza serii: Podolski şi-a căutat degeaba apărătorile. În final, a împrumutat una de la Ozil



017 сентября 2014

 

**VIDEO** Faza serii: Podolski şi-a căutat degeaba apărătorile. În final, a împrumutat una de la Ozil

Pentru Lukas Podolski meciul de la Dortmund cu Borussia a fost unul cel puțin deosebit. Câștigător al trofeului mondial cu naționala Germaniei în vară, atacantul lui Arsenal a fost primit cu căldură de suporterii nemți însă înainte de a intra pe teren a avut parte de un moment mai puțin plăcut.

Lăsat pe banca de rezerve de Arsene Wenger la începutul meciului cu Borussia Dortmund, vârful lui Arsenal a semnat autografe înaintea partidei, a glumit la încălzire cu nemții din lotul vicecampioanei Germaniei și cu tehnicianul Jurgen Klopp, însă a intrat în panică cu puțin timp înainte de a păși pe gazon, în minutul 77.

Atacantul de 29 de ani și-a căutat minute bune apărătorile și chiar a apelat la ajutorul colegilor, însă fără folos. A găsit doar una dintre ele și în cele din urmă a apelat la conaționalul Mesut Ozil, cel care fusese schimbat de Wenger cu câteva minute în urmă.

Pe teren, Podolski n-a reușit mare lucru și Borussia Dortmund s-a impus cu 2-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI). Cu această ocazie atacantul lui Arsenal a pierdut și pariul pe care îl pusese cu Grosskreutz și va trebui să-i facă cinste apărătorului cu un kebab.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑