Și Stoican a avut o ofertă din Arabia Saudită: ”Nu era momentul să plec de la Dinamo. Am ambiție!”



017 сентября 2014

 

**VIDEO** Și Stoican a avut o ofertă din Arabia Saudită: ”Nu era momentul să plec de la Dinamo. Am ambiție!”

Flavius Stoican a recunoscut că a primit recent o ofertă din Arabia Saudită, dar că n-a înaintat cu discuțiile, pentru că are planuri mari cu Dinamo pe plan intern.

În ultima vreme au tot apărut oferte venite dinspre lumea arabă către tehnicienii români. După ce Laurențiu Reghecampf a semnat cu Al Hilal, în vară, iar selecționerul Victor Pițurcă a fost extrem de aproape de a prelua pe Al Ittihad (aici discuțiile se pot relua după meciul naționalei cu Finlanda!) și Flavius Stoican a avut oportunitatea de a-și încerca norocul în Arabia Saudită.

”Au fost ceva discuții, dar am considerat că nu este momentul oportun acum să plec de la Dinamo la o echipă din Arabia Saudită. Am făcut ce am simțit, am făcut alegerea corectă, pentru că eu îmi doresc să facem o echipă bună la Dinamo”, a dezvăluit Stoican, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Chiar dacă oferta era una generoasă, 25.000 de dolari pe lună, Stoican a spus că decizia a luat-o cu mintea și cu sufletul.

”Suma este cam aceasta, dar a fost doar o discuție, nimic mai mult, n-am vrut să-i dau amploare. În plus, nici eu nu știu cât de reală era oferta.

Am judecat și cu mintea și cu sufletul și am zis că nu e momentul să plec. Într-adevăr, depind de rezultate, dar simt că pot face treabă cu acești băieți de la Dinamo”, a conchis Stoican la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑