Experiment reușit. Rednic a decis să schimbe sistemul de joc. ”Nu din cauza asta am pierdut”



017 сентября 2015

 

**VIDEO** Experiment reușit. Rednic a decis să schimbe sistemul de joc. ”Nu din cauza asta am pierdut”

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Antrenorul roș-albilor, Mircea Rednic, a început partida cu ardelenii, pentru prima dată în acest sezon, cu Gnohere și cu Essombe în linia de atac.

Chiar dacă echipa a pierdut, Mircea Rednic rămâne consecvent ideii sale și anume aceea ca Dinamo să joace de acum înainte cu doi atacanți, în sistem 4-4-2. 

”Noi n-am pierdut din cauza faptului că am evoluat cu doi atacanți. Problema noastră a fost la mijloc, vorbesc de Aljosa, și nici Anton n-a mers foarte bine, dar este un sistem pe care eu, cât de curând, o să-l pun în practică. Nu din cauza asta am pierdut.

A fost 0-0 și noi am avut ocazii cu doi atacanți. N-am avut suficient timp, d-aia mă bucur că vine meciul de Cupă a României, în care voi juca tot cu doi atacanți”, a spus Rednic.

Antrenorul spune că Dinamo va crește în exprimare de la meci la meci și explică de ce au fost probleme la început.

”Eu zic că cei care vor intra îi vor înlocui cu succes, sunt jucători care au mai jucat, prind două-trei meciuri și pentru ei o să fie foarte bine. Noi, în perioada de pregătire, n-am prea avut amicale, așa că noi prindem ritm cu jocurile oficiale”, a conchis Rednic.

3 goluri în 8 meciuri a marcat Gnohere pentru Dinamo, până acum.

2 goluri a marcat Essombe în trei prezențe, până acum, în tricoul lui Dinamo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑