Atac de 5 stele al Barcelonei pe Bernabeu! Luis Suarez va fi titular alături de Messi și Neymar



017 октября 2014

 

**Atac de 5 stele al Barcelonei pe Bernabeu!** Luis Suarez va fi titular alături de Messi și Neymar

Au mai rămas 8 zile până cel mai așteptat meci al anului din Spania, marele meci dintre Real Madrid și Barcelona, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, sâmbătă, 25 octombrie.

Luis Suarez va reveni pe gazon cu ocazia acestui meci, după suspendarea de patru luni pe care a primit-o. Fostul atacant al lui Liverpool are șanse foarte mari să evolueze chiar din primul minut în echipa lui Luis Enrique. Barcelona va evolua super ofensiv împotriva Realului, pe teren urmând să se afle din primul minut și Lionel Messi, respectiv brazilianul Neymar.

Croatul Rakitic nu va lipsi nici el dintre titulari, iar Pique și Mascherano vor face cuplu în centrul defensivei. Luis Enrique va folosi un sistem de joc flexibil, 4-3-3, respectiv 4-4-2.

Tehnicianul catalanilor mizează pe setea de revanșă a lui Suarez, care tocmai a primit Gheata de Aur, după cele 31 de goluri înscrise în tricoul lui Liverpool (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Catalanii vor astfel să răspundă madrilenilor, care pregătesc și ei o așezare cu trei jucători de top în atac: Gareth Bale, Karim Benzema și Cristiano Ronaldo.

Sâmbătă seara, împotriva lui Eibar (ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1), Luis Enrique ar putea să-și menajeze mai mulți oameni de bază, pentru că înaintea derby-ului cu Real are programat și duelul cu Ajax, din UEFA Champions League (marți, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1).

></p><p><span style=Derby-ul Real Madrid - Barcelona, programat sâmbătă, 25 octombrie, pe Santiago Bernabeu, va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 19:00.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑