Leandro Damiao riscă o suspendare drastică după o simulare incredibilă



017 октября 2014

 

**VIDEO** Leandro Damiao riscă o suspendare drastică după o simulare incredibilă

Jucătorii din America de Sud sunt acuzați în dese rânduri că simulează excesiv și amplifică orice contact, însă ceea ce a făcut brazilianul Leandro Damiao întrece maginația multora.

Zilele trecute, Santos a fost învinsă la scor de neprezentare pe terenul celor de la Criciuma, iar Leandro Damiao a fost protagonistul partidei. Nu pentru că a marcat vreun gol spectaculos, ci pentru o simulare pentru care se poate alege cu 6 etape de suspendare!

La un corner al celor de la Santos, atacantul de 25 de ani s-a tras singur de tricou în încercarea de a primi o lovitură de la 11 metri. Din nefericire pentru vârful brazilian centralul nu a văzut faza și nu a acordat o lovitură de la 11 metri. Reluările TV au arătat însă gestul atacantului și acum acesta riscă o suspendare de 6 etape pe baza probei video.

"Arbitrii sunt aspru criticați și pedepsiți pentru greșelile lor. Cu toate astea jucătorii nu-i ajută niciodată și fac și astfel de gesturi" au declarat oficalii brazilieni care au precizat că jucătorul dorit de Tottenham în vara trecută poate scăpa cu minim o etapă de suspendare.

 VIDEO CU SIMULAREA LUI DAMIAO


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑